2 Maj

Äntligen är de Maj bara en månad kvar till Juni och sommaren!!
Jag gillar sommaren om de är fint väder förstås..
Lite mer än två månader kvar till ante och jag åker till Rhodos oxå det ska bli riktigt härligt, har iaf en veckas semester där ja verkligen inte kan åka ner och jobba, det är bra...

Fotbollen i helgen gick väl så där får man lov och säga.. Förlust mot Madesjö bådar väl inte så gott.. Men det är bara och ta nya tag antar jag. Match mot kommer inte på vad dom hette just nu men det är mot nykomlingar iaf på lördag, får ta och vinna då!

Valborg var trevlig.. Bkixt visit i Göteborg. Överaskade Henrik.. han blev nog glad.. Men matchen Göteborg-Halmstad var så där. Dom var dåliga, lite skillnad mot Kalmar-Djurgården som vi såg på i söndags. Rätt mycket bättre match då.. Men Ullevi med 8300 åskådare blir väl inte så bra.. Ser lite tomt ut. Sen blir det väl lite roligare och titta på en match när man håller på ett av lagen iof.
Sen var vi ute och åt på en retaurang fläskfilé med klyftpotatis kunde väl ha varit godare än det var men man var väldigt hungrig och då går det mesta ner..
Sen gick  vi till ett uteställe där vi stannade till typ 2. Sen var det dags att gå hem med div matstop på vägen.. Nachos tallrik bl a. fint.

Slå ihjäl fem timmar på bakfyllan 1 maj var väl så där skoj.. men affärerna var iaf öppna så de blev till att gå runt och kika lite på Nordstan. Testade Wii spelet i en TV- spels affär.. Rätt häftigt spel men med risk för sträckningar i armen bara.

Hände en liten grej på vägen dit till Göteborg på en av de otaliga stationerna vi var på. I alvesta hade det visst kommit en knivman till stationen vid 09.30 tiden vårt tåg gick från Alvesta vid 9.15 typ.. Hade lite tur där..

Vi tog inte det bästa tåget till Göteborg.. Fyra byten och en vända till Falköping innan man kom fram något mycket omvägar.. Konduktörerna skakade på huvudet åt oss när vi kom på tågen..

Ja det var lite av den helgen.. Nu är det fotboll På TV´n Heja United!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0