11 April

Blev aldrig miljonär i helgen. typiskt. Men de kändes som om man inte riktigt hörde hemma där.
Killar som satsar flera tusen på ett nummer på rouletten på olika bord samtidigt och där stod vi och statsade tjugo kronor på fyra nummer.. nja men de var kul och se iaf.



Fint hotell var de iaf. Men man är inte riktigt van vid det där stadslivet. Var ju då på casinot i helsingör på fredag kvällen. Så var det planerat att vi skulle ut då på lördag kvällen och se helsingborg lite.. Började ganska bra med lite shopping lite kebab, lite Liverpool- Reeding, lite tippning för att sedan gå hem och se på andra halvlek av malmö FF- Elfsborg. Men längre än så kom vi inte. Var väldigt trött sov lite eftermiddag och sen blev det bara tv hela kvällen roligt va.! Men man blev utvilad iaf...

Var och hälsade på lite kusiner och fastrar och syster i samma veva i Eslöv oxå. Trevligt. Blir ju inte så ofta. Men borta bra men hemma väldigt mycket bättre moste jag säga.

Jaha i helgen blir de ensamt.. Ante ska på träningsläger i hanöhus lite avis med tanke på att det ska bli 20 grader varmt i helgen ganska bra fotbolls väder moste ja säga. Apropå JIF det var ingen dålig målsätting ni har moste jag säga "att vinna varje match". Lite väl hög målsättning men jag hoppas ni klarar det, håller ju på er.

Blir väl mest jobb och sova och fotboll i helgen fast det är väl som dom flesta andra helgerna iof men har ju ingen och distrahera på kvällarna bara.. de blir en jobbig söndagkväll för dej andy..



Möter Madesjö i helgen ska bli skoj (om vi vinner ifo) synd att inte Malin är kvar rätt kul och möta dig faktiskt men det får väl bli ett annat år.. 

Ingen dålig match igår mellan united- roma. Dom är inte dåliga dom..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0